Home.Acupunctuur.Huidverbetering.Vergoedingen en kosten.Contact.
Ontworpen door Lotus Wellness©

Tijdens mijn stage in Beijing, China kwam ik voor het eerst in aanraking met Cosmetische Acupunctuur. De resultaten waren geweldig. Het acupunctuur gedeelte kreeg ik dan ook wel onder de knie door mijn studie, maar de huid, ons allergrootste orgaan, kwam alleen vanuit de TCG aan bod. Toen heb ik besloten om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen, om meer te leren over de huid in al haar facetten.

Dit vak bleek zo leuk en goed te combineren met acupunctuur in de praktijk, dat ik het heb geïntegreerd in mijn praktijk.

Ik heb voor de term huidverbetering gekozen omdat ik vaak huiden zie die beschadigd zijn geraakt door allerhande oorzaken. In mijn praktijk probeer ik de conditie van deze huiden te verbeteren door een combinatie te gebruiken van Oosterse en Westerse kennis, methoden en producten.

In de praktijk wordt gewerkt met producten van Rosel Heim. Rosel Heim is een familiebedrijf dat sinds 1935 kwaliteitsproducten op de markt brengt. Het motto van de familie Heim is:

 

“Wat je de natuur ontneemt, zal ze versterkt proberen te vervangen”.

 

Vanuit deze filosofie worden alle producten geproduceerd. Dit houdt in dat de producten bestaan uit huideigen stoffen waardoor de kans op een allergische reactie bijna nihil is. Doordat de producten zo huididentiek zijn worden ze beter opgenomen door de huid. De ingrediënten zijn steeds van de beste kwaliteit leverbaar. Door te blijven ontwikkelen en onderzoeken wordt steeds het meest hoogwaardige product gecreëerd. De perfecte combinatie tussen natuur en wetenschap.